Buna ziua, am încheiat un contract de prestări servicii medicale pe P.F.I. cu un S.R.L. ! Acest contract a fost încheiat în octombrie 2017 iar în ianuarie 2018 s-a anexat acestui contract o anexă cu sumele plătite pentru serviciile prestate ( 6000 Ron plus taxe pentru serviciile prin casa de asigurări și un procent din cele cu plata ) ! Contractarea cu casa de asigurări s-a făcut începând cu data de 1februarie ! Am facturat pe 15 martie suma incluzând 6000ron plus taxele pfi iar beneficiarul contractului nu vrea să îmi plătească aceasta sumă ci dorește să îmi achite mult mai puțin solicitand schimbarea facturii ! Nu sunt de acord cu continuarea contractului în această situație !!! Ce posibilități am de a încheia colaborarea unilateral fara a fi obligat să respect termenul de 30 zile lucrătoare de anunțare a încetării contractului ???
Daca factura a fost insusita prin semnatura de catre beneficiar, atunci trebuie sa achite intreaga suma facturata, daca ulterior nu s-a convenit altfel. In acest sens, beneficiarul-debitor poate fi pus in intarziere printr-o notificare scrisa, iar, in caz de neconformare, se poate declara rezilierea contractului, pentru neexecutarea obligatiei de plata.