nu,doar cererea de demisie,cu acordul ambelor parti,fara perioada de preaviz,transmisa pe mail.
asta este si problema,de fapt.Pot sa te bage in concediu fara plata,fara ca macar sa te informeaze?Puteau sa ceara preaviz sau concediu medical.
Eu vroiam sa ma angajez in alta parte,insa inteleg ca legal nu poti avea 2 contracte full time active in acelasi timp,asa ca am asteptat sa vad cu ce data imi inchid contractul.Ma gandeam ca in 2-3 zile se rezolva,dar dupa aceste 8 zile,au inchis contractul 8n data de 28.02 si mi ai dat actele in 06.03.Atunci au raspuns...
Vreau sa depun o reclamatie in acest sens pentru ca oricum am stat peste program zilnic cateva ore si pe condica de prezenta semnan ca plec la ora stabilita cf contractului.
Am zis ca na,este la inceput,multe info,etc...sa fie bine,dar vad ca deja e bataie de joc.
In 2 luni de zile au mai plecat 2 colege,din acelasi motiv,stat peste program,atitudine nepotrivita din partea sefului direct,etc.
Legat sunt indreptatita sa fac asta?
Eu le am propus sa mi plateasca zilele acestea in care au facut ce au vrut fara sa ma intrebe,dar nu sunt de acord pe motiv ca eu puteam sa ma angajez cu cate contracte voiam,etc.
Multumesc,
Cornel Vasile a scris:
Aveti depusa vreo cerere in acest sens ?