avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gardul comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gardul comun

Buna seara! Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare daca puteti. Ce acte trebuie intocmite pentru constructia unui gard intre vecini? Si daca acesta vrea sa schimbe gardul nu trebuie sa-ti ceara voie daca este gardul tau?
Cel mai recent răspuns: Florenta-Beatrice Dan , Avocat 07:15, 29 Noiembrie 2009
Plangerea penala prealabila nu e introdusa in termen de 60 de zile , ce curge de la data cunoasterii faptuitorului , ci in termen de 2 luni de la identificarea acestuia.
Aveti dreptate, doua luni, insa cu privire la identificarea persoanei ce se face vinovata , justitiabilul a spus cine este- vecinul-Cand oamenilor le spui de termen 30 de zile, 60 de zile sunt receptivi, fata de cazul in care ai spune doua luni, sase luni, se lasa pe tanjeala si uita. Insa cand spui 30 de zile sau 60 se poate uita intr-un calendar, spre exemplu si stie ca dupa data implinirii acelor zile s-a terminat cu plangerea .
Am lucrat in statistica si daca spuneam colegelor ca in 2 saptamani sa predea o lucrare uitau intotdeauna, dar cand spuneam in 14 zile erau mai receptive.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie demolare/constructie casa Coman2010 Coman2010 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti/sfatuiti in urmatoarea problema, locuiesc la casa- curtea este orientata catre vecin. De la hotar pana la constructia lui ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu imi da autorizatia de constructie tiberiupi@yahoo.com tiberiupi@yahoo.com Buna ziua. Am o casa prin Militari (Bucuresti/sector 6) care este insa veche si as dori sa o demolez si sa construiesc alta. Vecinul meu insa nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Daca esti mic si sarac ,legile nu te mai apara.... ymonik_k ymonik_k Trebuie sa inaintezi catre Parchet un caz rasunator, pt a avea parte de toata atentia legilor din Romania?...am inaintat catre Parchet acum un an o plangere de ... (vezi toată discuția)