avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobiliare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobiliare

La cumpararea unui imobil evaluat in 2014 la 186900 lei este obligatoriu achitarea a jumatate din suma in cont bancar sau se poate achita suma ches vanzatorului? Ce taxa notariala se percepe ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:10, 20 Martie 2018
La valoarea asta, toata suma o platiti prin banca. Doar daca se vinde in rate ( prevazut prin contract), se poate da cash.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare deea81 deea81 Buna seara! Bunica mea s-a decis sa imi vanda apartamentul ei. A fost la un notar si i s-a spus ca apartamentul valoreaza 100000 ron, pret pe care il accept. ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare in rate marcel23 marcel23 Un unchi pe care l-am ajutat mult vrea sa imi vanda o garsoniera sub pretul pietei si in rate. El vrea neaparat cash. In contractul de vanzare cumparare vrea ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare intre membrii familiei User2495 User2495 Buna ziua! In cazul unui contract de vanzare cumparare al unui imobil cu 4 vanzatori(parinti, respectiv bunici)si un cumparator- nepot este important contul ... (vezi toată discuția)