avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz

Revin cu o intrebare va rog, cum as putea formula o plangere la CEDO impotriva parchetului consider ca fac abuzuri extreme avand in vedere ca pentru o fapta minora de tentativa de furt la care ei m'au incadrat find la prima abatere cu cazier curat stabilit in germania copilul nascut in germania ei doresc sa ma condamne la 3ani cu executare si sa imi distruga viitorul si familia nefind citat niciodata
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
David alexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: David alexandru , utilizator 20:52, 20 Martie 2018
Incercati mai intai in tara.
Probabil ca aveti nevoie si de sprijin juridic pentru a beneficia de aparari calificate deoarece este vorba de aparari de mare finete juridica si singur nu cred ca va puteti descurca.

La CEDO se ajunge daca pierdeti in tara.
Pana la CEDO trebuie sa rezolvati in tara ceea ce se poate rezolva.
Aveti modalitati nationale de aparare juridica.
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc domnule avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat definitiv - existenta cai de atac eveline22 eveline22 vreau sa redeschid un dosar dar deja s-a dat sentinta definitiva am mai vb despre cazul meu ca sunt condam,nata 3ani cu executare,s-a fc recurs si la Curtea de ... (vezi toată discuția)
Complice la tentativa de furt calificat ancanca ancanca am o intrebare prietenul meu este acuzat de complicitate la tentativa de furt calificat.i s-a dat mandat de 29 de zile iar primul recurs a fost respins ca ... (vezi toată discuția)
Furt dragonu1985 dragonu1985 am furat intro noapte cu inca doi prieteni cam 5 brazi gata taiati dintrun parchet dupa care nea prins politia la ora 3 50 dimineata eram cu o dubita care ... (vezi toată discuția)