avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan

Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm căsătoria și la consulatul român din Italia, dar cei de la consulat ne cer certificatul de naștere al soțului supralegalizat: as vrea sa știu de unde pot obține acel certificat din tara lui sau de la consulatul marocan din Italia sau de la ministerul extern din Maroc.
Va rog frumos dacă puteți sa mă ajutați, nu știu de unde putem sa luam, ne trebuie urgent pentru ca nu putem sa facem certificatul de naștere pentru copil fără certificat de căsătorie. Mulțumesc anticipat orice răspuns e bine venit.
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Pentru traducerea si legalizarea actelor va poate fi de folos si [ link extern ] / .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună eu am urmat sfatul doamnei avocat și am reușit mai întâi sora soțului a luat certificatul de naștere a soțului după care sa dus și la apostila după care sa dus la rabat la un traducător și ultima procedura a fost la ambasada română în rabat pentru supralegalizare și a fost totul ok am reușit sa fac certificatul de căsătorie roman dar dacă trebuie sa împuterniciți pe cineva din România va trebui procura și declarații din partea soțului dumneavoastră ca nu mai are alta căsătorie desfășurată și una din partea dumneavoastră precumca nați mai transcris certificatul în alta parte
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara doamna avocat în primul rand va mulțumesc frumos pentru ajutorul pe care milați dat am reușit sa obțin certificatul de căsătorie
Buna seara,
Nu sunt avocata, dar ma bucur ca informatiile mele v-au ajutat.
Cu multa placere! O seara buna va doresc!

khadija 40 a scris:

Bună seara doamna avocat în primul rand va mulțumesc frumos pentru ajutorul pe care milați dat am reușit sa obțin certificatul de căsătorie

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean arab ramonaausfreiburg ramonaausfreiburg Sunt din Romania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean arab.As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc mie si de ce acte are el nevoie.As dori sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean marocan andi13 andi13 buna ziua as dori sa stiu daca ma pot casatori in romania cu un cetatean marocan venit in vizita,cu viza de turism ,sau ce acte sunt necesare pentru a ne ... (vezi toată discuția)
Echivalare diploma cetatean european pentru admiterea la facultate in romania alexandracdr alexandracdr Am nevoie de echivalarea diplomei de sfarsit de liceu din Portugalia, problema inampinata are de a face cu Apostila de la Haga. Am intrat pe site-ul CNRED si ... (vezi toată discuția)