avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna seara,sunt in somaj din luna iunie 2017.Acum sunt internate de 2 săptămâni.
Pe perioada cm merge vechimea?
Cine plătește cm?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 21 Martie 2018
Concediul medical il duceti la AJOFM care-l va calcula si-l va plati.

Concediul medical suspenda perioada de somaj , care se va prelungi exact cu durata concediului.
Dar vechimea merge pe perioda medical?

Cornel Vasile a scris:

Concediul medical il duceti la AJOFM care-l va calcula si-l va plati.

Concediul medical suspenda perioada de somaj , care se va prelungi exact cu durata concediului.

Perioada de somaj nu constituie vechime in munca ... iar cea a concediului medical constitue stagiu de cotizare asimilat pentru pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum influenteaza concediul medical vechimea in munca? OctavianDinu OctavianDinu Va rog sa-mi raspundeti cum influienteaza concediul medical vechimea in munca ? Am aproape 35 de ani vechime in munca, am avut concedii medicale in perioada ... (vezi toată discuția)
Concediul medical este vechime in munca? casandram casandram as dori sa stiu daca concedile medicale se adauga ca vechine ori se scad din nr de ani (vezi toată discuția)
Suspendare cim datorita concediului medical man_alessia man_alessia Va rog sa imi spuneti daca CIM trebuie suspendat pe perioada concediului medical acordat pentru o perioada de peste 5 zile. Multumesc! (vezi toată discuția)