avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare contravaloare consultatie medicala
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare contravaloare consultatie medicala

Buna ziua! Sotia mea a fost la un consult de specialitate si in urma tratamentului recomandat nu s-a simtit deloc bine. Doreste returnarea contravalorii taxei de consultatie din acest motiv. Cum se procedeaza? Are acest drept?
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
snake69fast, utilizator
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 22:17, 20 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va recomand sa consultant un avocat.
Din punctul meu de vedere, raspunsul este nu. Consultatia medicala s-a efectuat, adica ati primit serviciul pentru care ati platit, indiferent daca concluziile medicului au fost pe placul pacientului sau nu.
Faptul ca tratamentul urmat nu a dat rezultatele asteptate se poate datora limitarilor medicului, dar la fel de bine se poate datora (printre altele) si modului in care diferite organisme umane raspund la diferite tratamente, adica lipsa absoluta de culpa medicala. Daca decideti sa mergeti in instanta sau la consiliul medicilor, am impresia ca veti auzi lucrul acesta mai mult decat va doriti. Interesant este ca argumentul este de fapt unul real si care poate fi dovedit stiintific.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis Parisien Parisien Buna ziua!Am un nepot in varsta de 7 ani,noi fiind musulmani,poate stiti ca la noi botezul consta in taierea imprejur(circumcizie).In urma cu cateva luni cand ... (vezi toată discuția)
Malpraxis la chiuretaj. ce șanse am într-un proces deschis împotriva medicului? Roxana I. Roxana I. Buna ziua numele meu este Roxana . Am facut acum 3 saptamani un chiuretaj din nefericire au apartut complicatii , in sensul ca , cand au incercat sa absoarba ... (vezi toată discuția)
Demersuri deces malpraxis Marcel2017 Marcel2017 Fratele meu a decedat în anul 2015 iar eu am sesizat Colegiul medicilor pentru malpraxis, ceea ce nu s-a dovedit (din punctul lor de vedere). In paralel, ... (vezi toată discuția)