avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatia de stat pentru copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatia de stat pentru copii

Cum pot sa recuperez alocatia mea de la mama fiinca eu locuiesc cu tata si am si hotarare judecatoreasca. Acuma in iunie o sa fac 16 ani sunt la liceu dar eu nu-mi vad alocatia niciodata. Pot sa fac executare silita???MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Evelyn 10 , utilizator 21:47, 10 Aprilie 2018
???????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare persoana care intretine un copil minor alexandru-a alexandru-a Un divort, mama ,prin hotarire judecatoreasca si comun acord cu fostul sot, primeste copilul in ingrijire si educatie; si evident alocatia de la fostul sot, ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii Alex_noid Alex_noid tata lucreaza in Germania cu contract de munca pe perioada nedeterminata.Eu am 16 ani sunt elev si beneficiez de alocatie de la statul roman, deoarece locuiesc ... (vezi toată discuția)
Executare silită pensie de întreținere cerută de părintele la care minorul nu mai vrea să locuiască. este corect? Evelyn 10 Evelyn 10 Va rog sa mă ajutați ca să inteleg cum este legea. Baiatul a stat la mama după divorț. Cum a împlinit 15 ani din cauza neglijetei si agresiuni fizice si ... (vezi toată discuția)