avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... STIMULENT INSERTIE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

STIMULENT INSERTIE

BUNA,AM SI EU O INTREBARE DACA MA PUTETI AJUTA....AM UN COPIL CARE IN DATA DE 07.04.2018 IMPLINESTE 3 ANI,EU M-AM INTORS LA MUNCA INAITE CU 2 LUNI CA ACESTA SA IMPLINEASCA 2 ANI SA POT BENEFICIA DE STIMULENTUL DE INSERTIE,(COPILUL MEU AVEA CERTIFICAT DE HANDICAP VALABIL PANA IN AUGUST 2017)RESPECTIV ATUNCI EL IMPLINISE 2 ANI SI 4 LUNI,LA EXPIRAREA CERTIFICATULUI MI-A FOST SISTAT SI STIMULENTUL DE INSERTIE,AM FOST LA AGENTIA PT PLATI SI INSPECTIE SOCIALA DIN LOCALITATE SA INTREB CARE ESTE PROBLEMA DE CE S-A SISTAT PLATA PT CA CEI DE LA PROTECTIA COPILULUI MI-AU ZIS CA NU ARE NICIO LEGATURA CERTIFICATUL DE HANDICAP CU DOSARUL PT STIMULENT,IAR ACESTEA MI-AU RASPUNS CA NU STIU CARE ESTE PROBLEMA CA NU SUNT SINGURUL CAZ SI SA ASTEPT PANA VOR FI SCHIMBARI IN SISTEM....ADICA EU RAMAN FARA ACESTI BANI....,NU STIU CUI SA MA ADRESEZ PT CA NU MI SE PARE NORMAL CA UN PARINTE CU COPIL FARA PROBLEME SA BENEFICIEZE DE STIMULENT SI NOI NU...DACA MA PUTETI AJUTA CU O ADRESA DE EMAIL UNDE POT SA FAC O CERERE,NU VREAU SA RENUNT LA DREPTUL MEU,NU CER AJUTOARE SOCIALE CER DOAR STIMULENTUL...MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 21 Martie 2018
Sesizati ANPIS/Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție Anka1984 Anka1984 Mai beneficiez de stimulent de inserție pt copil încadrat in grad de handicap daca nu reînnoiesc certificatul? Certificatul actual este valabil pana pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o pereche de gemeni care unul din ei la varsta ... Nutz21 Nutz21 Buna ziua, am o pereche de gemeni care unul din ei la varsta de 2 ani a primit incadrare in handicap pana la 3 ani. Acum la 3 ani nu i sa mai prelungit ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie CretIM CretIM Vreau si eu sa va intreb daca eu conform noii legi m-am intors din concediu de crestere copil cu handicap mai devreme cu cel putin 60 de zile la serviciu ca ... (vezi toată discuția)