avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie sociala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie sociala

Bună ziua!Mătușa mea este diagnosticata cu handicap de gradul 1 și este sub îngrijirea mamei. De curând a fost nevoie de refacerea dosarului de pensie de handicap, iar medicul care a consultat-o pe mătușa mea pentru a pune din nou diagnosticul, a sfătuit-o pe mama sa facă și o pensie sociala. As dori să știu ce înseamnă această pensie socială și ce acte ar fi necesare?
Cel mai recent răspuns: Anna94 , utilizator 19:29, 21 Martie 2018
Luna si anul nasterii. matusii.

Carp Mircea a scris:

Luna si anul nasterii. matusii.

03.11.1962,am uitat să menționez că are handicap din naștere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie vasilescupetro vasilescupetro Buna ziua, fratele meu este bolnav(schizofrenie), este incadrat in gradul 2 de handicap, a fost diagnosticat la varsta de 7 ani, el a facut 8 clase , dupa ... (vezi toată discuția)
Obinerea gradului i de invaliditate miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a obtine grad I de invaliditate ( mai precis care sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap - persoana complet imobilizata in urma avc major dunguta dunguta Mama mea in varsta de 86 ani , a suferit un AVC major ( de trunchi cerebral) cu 8 luni in urma , ramanand complet paralizata de la gat in jos . In prezent ... (vezi toată discuția)