avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Venituri din salarii care nu se regasesc in arhiva Anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Venituri din salarii care nu se regasesc in arhiva Anaf

Am solicitat recent o adeverinta de venit pe ultimii 10 ani de la Anaf si am avut surpriza sa constat ca in unii ani nu figurez cu venituri inregistrate, desi am avut loc de munca si am chiar si fise fiscale care sa ateste acest lucru. In cartea de munca locurile de munca respective sunt inregistrate. Cum procedez astfel incat acele venituri sa apara si in arhivele celor de la Anaf? Nu stiu daca voi mai apuca pensia de la stat, dar totusi mai bine rezolv aceasta problema acum si nu mai tarziu cand cine stie ce se va mai intampla cu arhivele si legislatia in domeniu... Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:07, 22 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru stabilirea stagilui de cotizare si calcularea pensiei cand va fi sa fie, nu are treaba anaf-ul ci cei de la casa de pensii. Acolo puteti sa va adresati si sa vedeti cum stati cu platile la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit anual de regularizat neculai neculai Buna Seara Am primit de la compania la care am lucrat in urma cu 3 ani o adresa de a finanțe in care li se cere sa puna poprire pe salariu din cauza ca ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit daniel2766 daniel2766 cand am iesit la pensie pe caz de boala am cerut de la angajator adeverinta de venit pe toata perioada lucratala firma,mi-sa eliberat(2011)dar nu am apucat sa ... (vezi toată discuția)
Act doveditor cim partial adimicu adimicu Buna ziua, De aproximativ 4 ani mai am un al doilea contract de munca - cu 4 ore, insa cu intermitenta.( adica nu in toti acesti 4 ani).La inceput am avut si ... (vezi toată discuția)