avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatricularea masinii personale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatricularea masinii personale

Daca vin in Romania din Italia cu masina personala ce trebuie sa fac pentru a o inmatricula?
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:06, 22 Martie 2018
Trebuie sa aveti documentele de provenienta vehicul si sa parcurgeti procedura de inmatriculare vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare cu bucluc ClaudePH ClaudePH Va salut cu respect si caldura! Am achizitionat un autoturism inmatriculat pe Italia, cu ITP facut la RAR și mi-a expirat asigurarea. Masina a fost ... (vezi toată discuția)
Actele vanzare auto Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! Doresc sa vand un autoturism, care apartine tatalui meu si nu sunt familiarizat cu procedura de vanzare.Eu locuiesc in Bucuresti, iar masina ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)