avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CAS,CASS la doua contracte de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CAS,CASS la doua contracte de munca

Buna ziua, daca am 2 joburi ambele, full time trebuie sa mi se retina contributiile catre CAS,CASS,etc. de la ambele joburi?
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: IULIA NEDELCU , Consultant resurse umane 15:09, 22 Martie 2018
Buna ziua,
Da, se retin contributiile sociale la ambele job-uri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de munca baietzika baietzika daca am un al doilea job ce fel de impozite platesc pentru acesta? doar cei 16% sau si cass si restul ce deja platesc pt jobul principal. daca am un joc part ... (vezi toată discuția)
Pot intra in concediu de risc maternal la ambi angajatori daca am rapoarte diferite? Amonim Amonim Buna ziua, am doua joburi unul full time altul part-time, cel de part-time e mai bine platit, chiar daca e job secundar, sunt insarcinata si la cel full Time ... (vezi toată discuția)
Angajat la doua firme. Alex_29 Alex_29 Daca sunt angajat full-time la o firma ce imi plateste taxele (CAS/CASS etc) si doresc sa ma angajez in paralel part sau full time la o a doua firma, a doua ... (vezi toată discuția)