avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum sa interpretam, noi astia...cu program?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum sa interpretam, noi astia...cu program?

Aud din ce in ce mai des...un mesaj de interes public: Ptr sanatatea emotionala a copilului dvoastra, petreceti cat mai mult timp cu el!
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
asaofi, utilizator
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 17:31, 22 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua m-ar interesa daca sotul imi poate lua copilul de 3 ... BVasile99 BVasile99 Buna ziua m-ar interesa DACA sotul IMI poate Lua copilul de 3 anisori,fiindca l-am inselat si are si dovezi niste mesaje... ,mentionez CA Este foarte gelos Bea ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ma asigur ca viitorul meu copil va fi cu mine valeantudor valeantudor Buna ziua, Pe scurt, situatia e cam asa: si eu si sotia mea (insarcinata in 3 luni) suntem din Cluj insa ne-am mutat de o luna in Bucuresti. Din motive pe ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie să fac ca să-mi pot vedea copilul? Ionela543 Ionela543 Sper sa ma ajutați cu un sfat,legat de problema mea. Am un copil de 5 ani ,iar tatăl copilului,cu care nu am fost căsătorită, stabilește când îl pot ... (vezi toată discuția)