avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua m-ar interesa DACA sotul IMI poate Lua ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua m-ar interesa DACA sotul IMI poate Lua copilul de 3 ...

Buna ziua m-ar interesa DACA sotul IMI poate Lua copilul de 3 anisori,fiindca l-am inselat si are si dovezi niste mesaje... ,mentionez CA Este foarte gelos Bea foarte mult si m-a bates foarte des.... vreau SA stiu CE se poate intampla cu cel mic
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 06:52, 15 Aprilie 2022
Dacă știți ca nu va mai puteti salva casatoria după aceste incidente atunci va sfătuiesc sa formulati în instanta cerere pentru desfacerea căsătoriei și sa solicitati ca minorul sa aibă locuinta stabilita la dvs.
Ar fi indicat sa contactați un avocat și sa discutați în detaliu toate aspectele.
Mesajele pot sa fie folosite la divort prt stabilirea eventualei culpe in desfacerea casatoriei ,dar nu i vor crea avantaje in ceea ce priveste domiciul minorului/,,,custodia".Discutati cu un av...
O sotie infidela nu este neaparat o mama rea, insa trebuie sa aveti asistenta de specialitate in dosar caci se pot specula multe aspecte.

Minorul fiind mic persoana de referinta in viata lui ar trebui sa fie mama, cu conditia disponibilitatii emotionale. Daca mama nu s a ocupat de copil in mod adecvat, e posibil sa vorbim de stabilirea locuintei la tata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu copil minor la mijloc: cât contează, în obținerea custodiei copilului, infidelitatea unuia dintre soți? GeorgeRF GeorgeRF Un cuplu are un copil de 4 ani și după cinci ani de relație vor să divorțeze. De un an nu mai stau sub același acoperiș. Intre timp femeia și-a găsit ... (vezi toată discuția)
Divorț la notar vylut vylut Buna ziua! Sunt căsătorită de 18 ani, am un copil in vârstă de 16 ani si locuiesc in apartamentul socrilor. Soțul meu este infidel, am luptat pentru ... (vezi toată discuția)
Divorț cu copil mic (tată) GabT GabT Bună. Probabil că în curând voi ajunge la divorț. Nu cred că mai contează motivul. Avem un copil de 4 ani. Îmi doresc să știu la ce să mă ... (vezi toată discuția)