avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Nerespectarea hotărârii definitive de către o ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Nerespectarea hotărârii definitive de către o primarie

Buna ziua. Am si eu o mare problemă cu o primărie care nu respectă o hot.jud. definitivă ce are ca obiect stabilirea de hotar. În alte cuvinte primaria respectivă încasează în continuare impozitul pe teren de la oameni si mai apoi aceștia vin la primaria de domiciliu al imobilului(teren ) ca sa ceară certificat fiscal si sa le scad debitul pe baza plății de la primaria care nu respectă hotărârea. Ce cale legală am ca sa pot sa eliberez omului certificat fiscal . Pentru ca primarul imi da dispoziție sa le scad debitul si eu nu vreau sa fac acest lucru ca nu i legal...Si o ținem tot intr o ceartă....psihic nu mai pot sa i mai explic ca nu e legal si corect ce face.....Va multumesc anticipar
Cel mai recent răspuns: Ciolo27 , utilizator 22:20, 22 Martie 2018
Buna seara,
Solicitati-ii dispozitii scrise si apoi actionati-l in instanta o data cu o plangere la prefectura.
Deci plângerea cui ar trebui s o fac....??? Primarului care nu respectă hotărârea si încasează în continuare??? Sau primarului de la primaria unde lucrez. Adică primaria care Are dr. Sa încaseze pe baza hot.def. Va multumesc dar din cauza acestui refuz al meu de a nu elibera certificate fiscale mi am pus primaria n cap....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe, impozite Ionut 81 Ionut 81 Buna ziua am si eu cateva intrebari : locuiesc momenta in com.Simnicu de Sus dar adresa din b.i o am in Craiova,primaria Simnic im trimite acasa o somatie de ... (vezi toată discuția)
Despagubiri Ramona1982 Ramona1982 pe ce lege trebuie sa merg ca sa imi recuperez banii de la o mina ce s-a folosit de terenul meu de foarte muti ani, dar nu m-a despagubit. eu am terenul de la ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine terenul, daca nu am facut cerere la legile fondului funciar, dar altcineva a facut acest lucru in mod ilegal? Dana1313 Dana1313 Sunt in proces cu primaria pentru ca nu a dorit sa imi puna la dispozitie actele in baza carora s-a constituit si s-a reconstituit dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)