avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neprezentare motivata la proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neprezentare motivata la proces

Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru viteza (103 km/h in localitate). Am depus contestatie la judecatorie si am obtinut cetificatul de grefa cu care mi-am recuperat permisul. Acum am aflat ca prima infatisare este pe 29 mai. Eu lucrez pe vapor si sunt plecat pana pe 8 iunie. Ce se poate intampla daca nu ma prezint la proces, lipsand motivat, dovedind cu contractul de munca? Se poate da hotararea in defavoarea mea? Mai pot face recurs in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ndragosionut , utilizator 20:36, 23 Martie 2018
Puteti formula catre instanta o cerere prin care sa solicitati judecarea cauzei in lipsa, aceasta cerere neavand influenta negativa asupra unei eventuale cereri de apel.
Sunt deja plecat din tara si ma intorc dupa proces. Daca nu depun acea cerere ce se poate intampla? Pe mine m-ar interesa sa se amane hotararea pana undeva in septembrie, cand plec din nou pentru 3-4 luni. As putea face asta in vre-un fel?

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Puteti formula catre instanta o cerere prin care sa solicitati judecarea cauzei in lipsa, aceasta cerere neavand influenta negativa asupra unei eventuale cereri de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat dupa regulile politistilor (litera t pe poza radar ) AngelaNeata AngelaNeata Buna ziua ma numesc Viorel N. din bucuresti si am rugamintea la dvs sa ma ajutati intr-o problema (sfaturi ) In data de 19.08.2012 ma deplasam cu auto ... (vezi toată discuția)
Prins de radar cu 103 km/h. mă poate ajuta marja de 3% a radarului? Bogdan00 Bogdan00 Bună ziua, Zilele trecute am fost prins cu radarul într-o localitate cu limita de 50 km/h, eu având 103 km/h (cel puțin așa mi-a fost arătat pe ... (vezi toată discuția)
Știu că se poate renunța la contestație depunând cerere la judecătorie din nou. această cerere va fi luată în considerare la prima înfățișare? ndragosionut ndragosionut Pe 19 ianuarie 2018 mi-a fost suspendat permisul pentru 3 luni fiind surprind de radar cu 103 km/h la iesirea pe autostrada din orasul Constanta. Am despus ... (vezi toată discuția)