avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare in spatiu

Buna ziua.am vrut să iau la mine in spatiu 0 persoana.am completat toate actele .am plătit taxa .iar persoana care lucrează la poliție m_ a refuzat.spunand ca s_ a saturat am fost refuzat.cui ma adresez .unde pot face o reclamație.de ce nu se poate?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:04, 23 Martie 2018

De ce s-a saturat reprezentantul autoritatii?

Puteti sesiza oficial conducerea autoritatii al carui angajat a refuzat primirea documentelor
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
gi-jane2, moderator
Probabil ca aveti prea multe persoane luate in spatiu. Mai mult de 10 chiar ca bate la ochi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator indiferent si neinteresat anticoade anticoade Buna ziua.Am solicitat si eu administratorului blocului meu sa verifice 2 apartamente din scara mea care au trecute la intretinere cate o singura persona .In ... (vezi toată discuția)
Vecin care deranjeaza engels engels Un vecin ma deranjaza de 3 ani cu zgomote de obiecte trantite, ciocaneli, bormasini. Fara respectarea Orelor de Liniste Legala. Fara Liniste duminica sau ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de galagie extrema in spatele blocului! SteauaMVP SteauaMVP Buna ziua, Cum vine vremea calda se pare ca apar si persoanele care nu au un job sau pur si simplu nu au ce face in casa pe timpul noptii. \\"Actiunea\\" se ... (vezi toată discuția)