avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... acte oficiale nedepuse de avocat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

acte oficiale nedepuse de avocat

in legatura cu un proces pentru recuperarea unei suprafete de teren, am angajat un avocat, care urma sa depuna la instanta mai multe documente pentru recurs si sa ma reprezinte. Acest avocat a plecat in concediu uitand sa depuna actele in termen, motiv pentru care am pierdut procesul pentru acea suprafata de teren. Cand am discutat cu acesta, mi-a spus sa il actionez in judecata deoarece are asigurare si va suporta costurile procesului. Va rog sa imi spuneti ce pot face si daca acest gest de neglijenta constituie o infractiune.. Sunt disparat. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 26 Octombrie 2009
nu constituie o infractiune si nu trebuie sa-l dati in judecata.Vedeti ce contract ati semnat si daca considerati ca aveti dreptate puteti sa-l reclamati la baroul din care face parte si daca vedeti ca tot nu rezolvati problema, puteti sa apelati si la justitie.Numai ca aveti nevoie de un alt avocat si daca doriti sa aveti sanse de castig, sa fie obligatoriu dintr-un alt barou.
Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2009
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Orice proces are mai multe faze procesuale. Ati pierdut fondul , puteti face apel!
Concentrati-va in principal pe problema revendicarii si in subsidiar pe problema sanctionarii avocatului respectiv!B-)
In mesaju linitial era vorba de recurs ... prin urmare nu mai are ce face, decat daca exista posibilitatea exercitarii unei cai extraordinare de atac (revizuirea - art.322 pct.5 C.proc.civ.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare vichi_90 vichi_90 Buna ziua tuturor va rog daca ma poate lumina cineva: - tribunalul a judecat fondul- sectia contencios - am pierdut - curtea de apel a judecatrecursul - am ... (vezi toată discuția)
Care era raspunsul la intrebarea selena67 selena67 Care era raspunsul la intrebarea dnei corneliagugoasa din 9 nov.2009? scuze dar sunt nou inregistrata si inca nu m-am familiarizat. Acesta era mesajul ... (vezi toată discuția)
Inselatorie claudiu_35n claudiu_35n Am cumparat 2 parcele teren livada alaturate.Una din parcele mi-a fost luata si schimbat amplasamentul,de pe latime in continuarea primei parcele pe lungime. ... (vezi toată discuția)