Consiliul Local ne-apus in posesie acum trei ani cu proces verbal o suprafata de pasune, pe care am incercat s-o arendam dar la apia arendasilor li s-a spus ca parti din suprafata au proprietari oameni renuntau.De trei ani nu o folosim acum la depunerea cererilor ni s-a spus ca inginerul care s-a ocupat de problema s-a pensionat si ca el trebuie sa vina sa rezolve situatia ca el a gresit. Omul nu vrea sa faca nimic fiind pensionar . Ce avem de facut?
din suprafata de 11 ha conform celor de la apia pentru 2,5 ha existau titluri de proprietate,composesoratul are un proces verbal de punere in posesie,cei de la consiliul local sustineau ca avem toata suprafata libera au trecut trei ani cu dispute ,inginerul de la consiliu s-a pensionat,consiliul acum este de acord cu apia dar asteapta sa vina pensionarul sa corecteze situatia.Coposesoratul nu poate arenda pasunea pentru ca nu-i trebuie nimanui in situatia in care nu poate obtine subventie.
Semnatura falsa
vcornelia
Buna ziua. Sunt din Orastie si detin teren in alta localitate din judet. Acum cand am cerut adeverinta pentru apia de la primaria respectiva am aflat ca ... (vezi toată discuția)