avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urgent nu inteleg
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Urgent nu inteleg

Am.primit un .mesaj de la ing că un executor judecătoresc mi-a pus proprire o sumă de care eu nu știu și un dosar de care nu știu și nu reușesc să găsesc pe internet...mă poate ajuta cineva?va rog msg in privat că nu pe site nu le pot vedea
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
Coriina111, utilizator
Cel mai recent răspuns: Coriina111 , utilizator 18:46, 23 Martie 2018
Buna seara,
Solicitati de la ING, in scris prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, sa va trimita copie de pe acea poprire.
Cu ea solicitati de la executor sa va dea copie de pe dosarul de executare.
Cu toate actele mergeti la un avocat care sa va ajute sa formulati o contestatie.
Nu pot vedea mesajul..da ți mi va rog in privat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la total plati poprire Diaconu_D Diaconu_D Buna ziua, Am o poprire care a fost pusa pe toate conturile deschise la banci si pe salariu. In momentul instaurarii popririi erau bani in conturi, care au ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cardul de salariu antze antze Am o problema destul de mare si nu pot gasi solutia. Tatalui meu i s-a pus poprire pe cardul de salariu. A verificat la sucursala bancii unde s-a emis cardul ... (vezi toată discuția)
Executar silită imobil pt neplata credit bancar Sofylici Sofylici Buna ziua, tocmai ce am.primit prin posta o scrisoare prin care sunt somata sa plătesc datoria neplatita de f multi ani banca , in.caz contrar imi va ... (vezi toată discuția)