Matusa mea a decedat acum 2 ani! Avea in proprietate o garsoniera iar la data decesului avea totul platit la zi! Nu exista mostenitori directi,( fara sot supravietuitor si fara copii: deci nu mai locuieste nimeni acolo de la decesul ei! Acum administratora suna una din nepoatele decedatei spunandu-i ca trebuie sa plateasca 370 ron ( pt femeia de servici si renumeratie administrator)si imbunatatiri aduse intratii in bloc prin reparatia interfonului! Am citit legea 230/2007 actualizata in 2016 dar nu am gasit nici un articol care sa spuna ca un mort este obigat sa achite aceste servicii,! Va rog un raspuns,!! Multumesc!
Aveti chiar putin de plata pentru 2 ani.Chiar daca nu locuieste niemni acolo,se calculeaza intretinerea,femeia de servici face curat.Probabil a considerat ca suma este mica si nu v-a deranjat.NU puteti sa platiti doar intretinerea si sa nu platiti penalitatile,chiar daca dvs ati lasat numarul sa va sune.Trebuia sa va interesati si dvs in astia 2 ani...sa sunati dvs si sa intrebati cat este de plata.
Ca sa va raspund vali m! Am intrebat la data decesului daca mai este si DACA VA MAI FII CEVA DE PLATA???? si Dna Adm la data respectiva a spus ca nu si ca tot este ok! Tocmai dansa a cerut nr de telef in Caz ca apare ceva!!!! Dumneata crezi ca a procedat corect ca nu am fost anuntati in timp util??? Stia ca locuim la sute de km departare...deci...raman la ideea ca a fost rea credinta!!! Nu stiu ce venituri aveti Dvs de spuneti ca i o suma mica! Eu o consider abuziva si suma ..si legea!!! Dar asta este Romania!!! Nici Mort nu scapi de taxe!!!!
V-am spus ca este o suma mica pentru ca,la noi in bloc,suma asta ar fi fost pe 3 luni,maxim 4, la un apartament nelocuit.Pentru ca avem tot timpul reparatii,este caldura si apa pe partile comune,este salariul administratorului si al femeii de servici.