avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Inscriere automobile second hand din UE
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Inscriere automobile second hand din UE

Pentru o mașină adusa din UE de o persoana fizica si vinduta altei persoane fizice este nevoie de stampila primăriei de care aparține primul proprietar, pe contractul de vânzare cumpărare,si acesta este obligat prin lege sa declare la primăria de care aparține,automobilul si sa plătească după caz,impozitul pe anii din urma chiar daca nu l-a declarat si nu l-a înmatriculat pe numele sau(primul proprietar)?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:05, 23 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dispozitiile care guverneaza activitatea autoritatii fiscale prevad ca proprietarul de bunuri mobile sau imobile datoreaza obligatii la buget de la data achizitionarii bunului si nu de la data la care acesta intelege sa noteze pe rol fiscal bunul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism Maria Claudia Maria Claudia Buna seara, As dori sa stiu daca, in momentul in care are loc o vanzare-cumparare autoturism cu plata in rate, intre o persoana juridica si persoana fizica, ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)
Auto sh declarat la primarie, dar fostul proprietar refuza emiterea fiscalului nvs nvs Fratele meu a cumpărat în urma cu aproape 30 zile un auto sh înmatriculata anterior în Romania, de la un cetățean roman. Are toate actele, mai putin ... (vezi toată discuția)