Pentru o mașină adusa din UE de o persoana fizica si vinduta altei persoane fizice este nevoie de stampila primăriei de care aparține primul proprietar, pe contractul de vânzare cumpărare,si acesta este obligat prin lege sa declare la primăria de care aparține,automobilul si sa plătească după caz,impozitul pe anii din urma chiar daca nu l-a declarat si nu l-a înmatriculat pe numele sau(primul proprietar)?
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dispozitiile care guverneaza activitatea autoritatii fiscale prevad ca proprietarul de bunuri mobile sau imobile datoreaza obligatii la buget de la data achizitionarii bunului si nu de la data la care acesta intelege sa noteze pe rol fiscal bunul respectiv
Autoturism
Maria Claudia
Buna seara,
As dori sa stiu daca, in momentul in care are loc o vanzare-cumparare autoturism cu plata in rate, intre o persoana juridica si persoana fizica, ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscal
alexz0ne
Buna ziua,
Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)