avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de 15% in timpul concediului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de 15% in timpul concediului

In luna martie am toată luna concediu.Va rog spuneți mi beneficiez de cei 15% spor de pediatrie.Lucrez ca as medical.Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:07, 24 Martie 2018
Depinde ce scrie in contractul de munca. Ca regula generala sporurile sunt legate de conditiile de munca si in unele cazuri anumite sporuri nu se acorda pe durata concediilor medicale sau de odihna.
Pe durata concediului medical primiti indemnizatia pentru incapacitate temporara de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri luate in calcul pentru indemnizatie concediu odihna Alis07 Alis07 Va rog o lamurire . Inlocuiesc persoana care detine controlul preventiv in unitate (pentru perioada cat este plecata in concediu de odihna) si beneficiez eu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in timpul concediului medical larisalaly larisalaly Buna ziua, Am un salariat care are concediu medical din martie 2016, in intervalul martie 2016 - septembrie 2017 a avut cod indemnizatie 14, din octombrie ... (vezi toată discuția)
Concediu medical- concediu odihna Mihacea Vasilica Mihacea Vasilica Daca in timpul anului scolar ai, din pacate, trei luni de concediu medical, acesta afecteaza dreptul la concediu de odihna? Mai precis, numarul de zile de ... (vezi toată discuția)