avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Primesc bani înapoi daca pierd licitația?
Discuție deschisă în Executare silită

Primesc bani înapoi daca pierd licitația?

Dacă licitează mai mult ca mine si castiga licitația primesc avansul de 10 % înapoi?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2018
Albu Emil Samson, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:54, 25 Martie 2018
Sigur ca da; cititi cel mai bine in Caietul de Sarcini conditiile de participare la licitatie.
Da, banii trebuie sa ii primiti inapoi daca nu aveti nicio culpa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie apartament prin licitatie silviu7 silviu7 Am achizitionat un apartament in constructie prin licitatie de la primarie la un anume pret, platind 50% din valoare. Au trecut de atunci 7 luni si primaria ... (vezi toată discuția)
Am adjudecat concesionarea pe 49 de ani prin licitatie publica cu strigare iar apoi mi-a fost anulata licitatia ravita1967 ravita1967 prezint situatia : o APL organizeaza licitatie publica deschisa pentru concesionarea pe 49 de ani a unei suprafete de PASUNE DIN PROPRIETATEA PRIVATA a ... (vezi toată discuția)
Licitatii elenavochin elenavochin Am cumparat un caiet de sarcini pentru a participa la o licitatie, am trimis plicul, si apoi am aflat ca s-a anulat . E normal sa se intample asa? Ce se ... (vezi toată discuția)