avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 18-1991
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 18-1991

Daca mi-a fost anulat Titlul de proprietate pe terenul pe care am edificat o locuinta din anul 1987,ce drepturi mai am asupra acestei locuinte ?
Ce demersuri mai exista in contextul in care actualul proprietar cere o suma foarte mare in comparatie cu pozitia terenului ?
Cel mai recent răspuns: madalus , utilizator 10:51, 25 Martie 2018
Buna ziua,
Este foarte important de stiut daca la momentul edificarii constructiei, exista titlul de proprietate?
Daca exista autorizatie de constructie pentru cladirea edificata ?
De asemenea este important de stiut in ce context a fost anulat un titlul de proprietate in conditiile in care deja edificata o constructie pe acel teren?
Vorbiti cu avocatul dvs. pentru a vedea care sunt caile de atac disponibile.
Multumesc pentru raspuns . As vrea sa rectific : casa a fost edificata de catre parintii mei in anul 1978, la momentul acela nu a fost eliberat Titlul de proprietate si nici Adeverinta de constructie.Terenul a fost atribuit de catre fostul C.A.P.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare drept de proprietate pe constructii, terenul fiind al altei persoane zahy zahy Am construit casa(cu autorizatie) si anexe(fara autorizatie)inca din 1978, pe terenul in suprafata de 640 m.p. atribuit de CAP(dara pentru care nu am aceasta ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de propietate nico777 nico777 in anul 1970 pentru reconstructia unei case a fost obligatoriu autorizatie de construire consiliul popular a refuzat in 1970 eliberarea autorizatiei pe motivul ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau constatare, am eu dreptul ca sotie supravietuitoare? Imparatul Imparatul In anul 1968, Sotul meu, a primit autorizatie de constructie pentru locuinta, pe terenul atribuit de C.A.P. de 383 mp. A ridicat locuinta, fiind casatorit cu ... (vezi toată discuția)