avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Residenta fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Residenta fiscala

Deci ce inseamna chestia asta,noi Nu avem decat o adresa in Romania facuta la cineva,Nu avem absolut nimic acolo,si totusi ne obliga sa depunem acel formular,Ok dar ne cer foarte multe detalii pe care eu Nu vreau sa le dau statului Roman .chiar suntem obligati sa facem asta?!!Multumesc!

Alte discuții în legătură

Instiintare anaf ?? rorica rorica Avem un SRL, si cam de 6 luni nu am mai depus declaratiile fiscale - deoarece contabila care mi-a facut actele nu vrea sa mi le dea, ca mai am sa ii dau bani. ... (vezi toată discuția)
Alocatii alinalaura04 alinalaura04 Buna tuturor. Va scriu din Spania unde perechea mea lucreaza in mometul de fata. In urma cu un an am nascut iar in vara cand am fost in tara pentru ... (vezi toată discuția)
Starea civila pe pasaport? orizont1 orizont1 Buna ziua! Locuiesc in Statele Unite de peste 10 ani si nu inteleg de ce trebuie trecuta starea civila pe pasaportul romanesc? Cred ca e un non-sens si prea ... (vezi toată discuția)