avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copilului

Buna ziua , am lucrat in România in perioada Martie 2016-Ianuarie 2017 , apoi am inceput activitatea in Anglia in perioada Aprilie 2017 - Martie 2018 , acum vreau sa ma întorc in Tara fiind insarcinata , intreabarea mea este daca pot beneficia de indemnizație de la statul Roman, ținând cont ca am lucrat in Anglia care face parte din UE , multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:30, 2 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este data prezumata a nasterii ?
Buna ziua , 28 Iunie !
Ar trebui sa va angajati in tara sau sa realizati venituri supuse impozitului pe venit, pana la data nasterii copilului , in tara.

Este ilegal daca ma angajez deja insarcinata in 7 luni ??
Cornel Vasile a scris:

Ar trebui sa va angajati in tara sau sa realizati venituri supuse impozitului pe venit, pana la data nasterii copilului , in tara.

Vi s-a dat raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul crestere copil daca am muncit in anglia Miruk Miruk Buna ziua, De patru ani si jumatate muncesc in Anglia cu contract de munca. Sunt insarcinata in primul trimestru, data nasterii, 16 sept 2019. Din mai multe ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pt. cresterea copilului S12345 S12345 Bună ziua lucrez din noiembrie2017 acum în aprilie trebuie să îmi iau concediu fără plata timp de trei luni si dupa trei luni revin inapoi la servici dar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Irinaely6 Irinaely6 Buna seara ! Intrebarea mea este urmatoarea pana pe data de 1 martie 2017 am beneficiat de indemnizatie crestere copil apoi lunile urmatoare nu am lucrat nici ... (vezi toată discuția)