Povestea mea suna cam asa: M-am casatorit in 2008 si am divortat in 2014 din cauza infidelitatii sotiei. In timpul casatoriei a rezultat un baietel, iar la divort domiciliul acestuia a fost stabilit la fosta sotie (mai bine zis la casa tatalui ei, deoarece ea nu are locuinta), eu fiind obligat sa-i platesc 25% din salariu pana la majoratul acestuia. Dupa aproximativ 7 luni am primit-o inapoi, sub pretextul de a ne impaca, dar "minunea" nu a tinut mult, continuand totusi sa locuim in aceeasi casa, dar in camere separate. Acum fosta sotie si-a gasit pe cineva si s-a mutat la acesta persoana dandu-ma in judecata pt neplata "pensiei alimentare" pentru 3 ani(adica de cand s-a pronuntat divortul), cu toate ca atata timp cat am locuit impreuna nu a contribuit cu bani in casa, cheltuielile fiind suportate de catre mine si parintii mei, ea contribuind doar cu bonurile de masa. Cine considerati ca are dreptate in acest caz ?? Va multumesc anticipat pt raspunsuri
Deocamdata procurorul a trimis dosarul la politie pt cercetari (si deja am fost de doua ori sa si am dat doua declaratii), apoi e posibil ca dosarul sa ajunga la judecator. Deocamdata nu este vorba despre executare silita pt ca nu exista vreo hotarare judecatoreasca
Deocamdata m-a chemat de doua ori la politie si am dat doua declaratii+doi martori care au dat si ei cate o declaratie. Damna politist mi-a zis ca trebuie sa vorbeasca cu procurorul de caz si sa vada ce zice si el (daca trimite dosarul mai departe la judecator)