avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O SITUATIE CIUDATA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O SITUATIE CIUDATA

Povestea mea suna cam asa: M-am casatorit in 2008 si am divortat in 2014 din cauza infidelitatii sotiei. In timpul casatoriei a rezultat un baietel, iar la divort domiciliul acestuia a fost stabilit la fosta sotie (mai bine zis la casa tatalui ei, deoarece ea nu are locuinta), eu fiind obligat sa-i platesc 25% din salariu pana la majoratul acestuia. Dupa aproximativ 7 luni am primit-o inapoi, sub pretextul de a ne impaca, dar "minunea" nu a tinut mult, continuand totusi sa locuim in aceeasi casa, dar in camere separate. Acum fosta sotie si-a gasit pe cineva si s-a mutat la acesta persoana dandu-ma in judecata pt neplata "pensiei alimentare" pentru 3 ani(adica de cand s-a pronuntat divortul), cu toate ca atata timp cat am locuit impreuna nu a contribuit cu bani in casa, cheltuielile fiind suportate de catre mine si parintii mei, ea contribuind doar cu bonurile de masa. Cine considerati ca are dreptate in acest caz ?? Va multumesc anticipat pt raspunsuri
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
Hory1987, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Deocamdata procurorul a trimis dosarul la politie pt cercetari (si deja am fost de doua ori sa si am dat doua declaratii), apoi e posibil ca dosarul sa ajunga la judecator. Deocamdata nu este vorba despre executare silita pt ca nu exista vreo hotarare judecatoreasca
Exista o hotararea, cea de la divort pe baza careia plateati inainte sa va impacati.
Inteleg ca v-a depus plangere penala pt abandon de fami,ie, nu o sa duca nicaieri plangerea.
Deocamdata m-a chemat de doua ori la politie si am dat doua declaratii+doi martori care au dat si ei cate o declaratie. Damna politist mi-a zis ca trebuie sa vorbeasca cu procurorul de caz si sa vada ce zice si el (daca trimite dosarul mai departe la judecator)
Ultima modificare: Joi, 10 Mai 2018
Hory1987, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt bunuri intre soti danut.a danut.a buna ziua va rog sa ma ajutati sint disperat,am fost plecat din tara la munca,si cand am venit acasa,am gasit toata casa goala,am intrebat vecini ce s-a ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu gabijuan gabijuan am plecat de acasa finca m-am certat cu soti si ea a bagat divort acum cand incerc sa ma duc acasa imi interzice sa intru in locuinta locuinta este ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara rokhsana rokhsana Buna ziua. Am si eu o problema legata de neplata pensiei alimentare. In martie 2011 s-a pronuntat divortul si baiatul care are acum 9 ani a ramas la ... (vezi toată discuția)