avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna

Buna seara! Din luna februarie sunt in concediu risc maternal, urmand sa nasc in vara. Ce se va intampla cu concediul meu de odihna? Tin sa precizez ca sunt bugetar si lucrez in invatamant. Nu am auzit sa fie platit!
Cel mai recent răspuns: Biulia22 , utilizator 11:59, 26 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici nu are cum sa va fie platit. Legea prevede ca, CO neefectuat se compenseaza in bani numai la incetarea raportului de munca.

In cazul dvs., puteti face cerere de reprogramare a acestuia la terminarea concediilor respective, de risc maternal, de maternitate sau CCC, dupa cum doriti.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna intrerupt de concediu prenatal martin77 martin77 Ce se intampla in cazul in care nu reusesc sa efectuez zilele de concediu aferente acestui an pentru ca intru in prenatal?Ar trebui sa nasc in ianuarie 2017. ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)