avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Schimbare loc de munca

Am o nelamurire.Am citit si legea,dar nu mi e clar.

Cand am un lucrator care pleaca de pe un santier la altul unde se completeaza in fisa instructajul corespunzator schimbarii locului de munca?Pe alt forum am vazut ca se intocmeste o fisa noua si se completeaza doar instruirea la locul de munca...pai daca schimba 10 santiere intr-un an?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Akhenaton81 , utilizator 12:51, 27 Martie 2018
Buna ziua. Pleacă pe alt santier al aceluias angajator, e ceva gen detasat pe acel santier...sau pleaca pe alt șantier aparținînd altei firme?
Imi cer scuze. Vorbesc de muncitori ai aceluiasi angajator, azi sunt de ex la RM Valcea, maine la Caracal...
Nu cred ca ati vazut scris pe acest forum/ in aceasta sectiune de forum ca se schimba fisa individuala de instruire de cate ori se schimba santierul.
Fisa individuala de instruire in domeniul ssm se emite la angajarea lucratorului in firma. Cand se schimba locul de munca (in cazul dvs. santierul) se efectueaza instruirea la locul de munca si in timpul pastrarii santierului se efectueaza instruirea periodica si dupa caz, instruirea periodica suplimentare (pentru lucrari si/ sau activitati speciale).
Pai da.... si in ce rubrica completez instr.la locul de munca(ptr santier nou)...daca ,logic, rubrica cu instructajul la locul de munca e completata la angajare...?Da, nu am vazut pe acest forum, e din alta parte...
scuzați că intervin...și instruirea la noul loc de munca unde se trece? Ca în cazul domnului de mai sus, angajatorul nu are oamenii suficienți și ii plimba de la un șantier la altul într-o lună. Sunt șantiere diferite, riscuri diferite... Poate face o instruie suplimentara sau sa prevada asta in instruire periodica, banuiesc ca va fi lunară aceasta...Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
Ionut.ion, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, domeniul de activitate al firmei este de instalatii ... Pedrosi Pedrosi Buna ziua, Domeniul de activitate al firmei este de instalatii electrice. Unui lucrator incadrat in meseria de necalificat, s-a luat hotararea ca pe ... (vezi toată discuția)
Instruire ssm personal detasat de la alta firma cyan cyan In Fisele de instruirea individuala privind ssm nu exista rubrici/pagini dedicate instruirii in cazul detasarii sau la schimbarea locului de munca de la un ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie angajat NFSV NFSV Buna ziua, Daca se schimba functia unui angajat, de ex nu va mai fi sudor, ci sofer, ce tip de instruire ar tb facuta? Se va face o instruire suplimentara, ... (vezi toată discuția)