avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat in Anglia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat in Anglia

Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a trebuit sami schimb si permisul cu ce-l englezesc, in cele din urma am primit 6 puncte pentru ca am condus fara asigurare o masina care tocmai am schimbato cu altcineva si nu stiam ca nu este asigurata, am spus asta in instanta si nu a contat pentru care am mai primit 2 puncte, legea in anglia zice ca daca ai 8 puncte in primi doi ani duce la anularea permisului, acuma eu mam intors in romania si nu mai vreau sa ma intorc, ce trebuie sa fac aici ca sa-l redobandesc? Multumesc anticipat.
Macar de foloseai textul tau ai facut copy paste, a rezolvat cineva ceva?

Ionut golodin a scris:

Buna ziua, ma numesc Golodin ionut si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a trebuit sa îmi schimb si permisul cu ce-l englezesc, in cele din urma am primit 6 puncte pentru ca am condus fara asigurare o masina care tocmai am schimbat-o cu altcineva si nu stiam ca nu este asigurata, am spus asta in instanta si nu a contat pentru care am mai primit 2 puncte, legea in anglia zice ca daca ai 8 puncte in primii doi ani duce la anularea permisului, acum eu m-am intors in romania si nu mai vreau sa ma intorc, ce trebuie sa fac aici ca sa-l redobandesc? Multumesc anticipat.

A rezolvat cineva cu permisul anulat de uk?

Nline2003 a scris:

Nimic inca am lasato balta pana la anu sa vedem, deocamdata nu am nevoie de carnet dar tot no so las asa treaba.... trebuia sa depun actele pentru redobandire dar nam mai facuto....

dennis87 a scris:

Salut
Ce ai rezolvat ?



Buna. Ai reusit sa rezolvi ? Ai luat permisul din România? Si eu sunt in aceeasi situatie tot cu asigurarea .
Nu am rezolvat nimic în Ro, acum la 1.02.2021 mi-a expirat interdicția din UK, tre sa sun din nou la iei in uk sa vad care ii treabă, in cel mai rău caz tre sa merg acolo sa rezolv, aici am fost de 10 ori la permise și nimic.

Eric100 a scris:

Buna. Ai reusit sa rezolvi ? Ai luat permisul din România? Si eu sunt in aceeasi situatie tot cu asigurarea .


Bro ... fix in aceasi situatie am fost si eu in anul 2019 cand am acumulat 6 puncte si aveam doar 1 an jumate de cand aveam permisul ...
Dupa ce mi a fost anulat permisul . Am primit plic acasa cu tot ce s a intamplat.. apoi am plecat in romania , mi am facut dosarul din nou pentru redobandire . Am fost si am tradus foile la Notar pe care mi le a trimis DVLA ul precum ca permisul mi a fost anulat
Pentru ca trebuie sa ai dovada ca esti in asemenea situtie
Dupa aia am fost la permise si le am explicat tot . Si ca vreau sa depun dosarul pentru redobandire . Am depus dosarul si mi a spus sa astept 2-3 saptamani dupa care sa revin .. dar am am asteptat o luna si ceva pana ce a luat legatura cu autoritarile din anglia si le a confirmat tot ... dupa aia mi a facut poza si mi a spus cand sunt pregatit de sala sa vin fara programare ..
sper ca ti a fost de folos . Si eu eram disperat nu stiam ce sa fac. . Dar acum il am inapoi in portofel permisul
Bafta
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2021
Ionut-apt, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana ... Catalin187 Catalin187 Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)
Întrebare ridicare permis de către autoritățile din uk Madalain Madalain Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in ... Alexandru2021 Alexandru2021 Buna ziua! In anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in urma accidentului am stat in coma timp de 6 zile și mi sa întocmit dosar penal pentru ucidere ... (vezi toată discuția)