avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC2 PENTRU SUPLINITORI
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC2 PENTRU SUPLINITORI

Buna ziua,
Situatia mea s-ar rezuma asa:
Am beneficiat de concediu ingrijire copil in perioada mai 2016-februarie 2018. In acest interval am ramas insarcinata, urmand sa nasc la inceputul lunii aprilie, adica la doua luni dupa incheierea primului concediu. Inainte de primul concediu am fost cadru didactic suplinitor, lucrand din septembrie 2014 pana in martie 2016.
Mentionez ca in aceste doua luni, de la expirarea concediului nu am beneficiat de somaj, precum nici nu m-am putut intoarce la locul de munca. Am ramas, cumva descoperita. Singurul document pe care il am in acest moment este o decizie de incetare a contractului individual de munca, primita de la ultima scoala in care am frecventat.
Intrebarea mea este - avand in vedere situatia mea, pot beneficia de indemnizatie pentru al doilea copil? Daca da, ce demersuri trebuie sa fac pentru a putea primi suma de bani aferenta?,
Va multumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
AdelaPtr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 26 Martie 2018
Beneficiati de indemnizatia pentru CCC2.

Luati de la AJPIS adeverinta pentru perioada CCC1 si apoi depuneti actele la primarie pentru CCC2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in timpul ccc1 babanina babanina Buna ziua.Momentan sunt in CCC1. cu handicap si sunt insarcinata.Certificatul de incadrare in grad de handicap expira in 14 ianuarie 2016, cand voi avea doar ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil GheOana GheOana Buna ziua! Sunt studenta si am nascut pe 15 martie 2015. Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului pana in martie 2017. Acum sunt din nou insarcinata. ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție ! Magdalena12345 Magdalena12345 Buna ziua!Ma aflu in perioada de CCC și sunt insarcinata !La momentul nașterii primul copil va avea 1 an și 7 luni!Eu nu ma voi întoarce la munca pana voi ... (vezi toată discuția)