avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de întreținere cu foștii socrii, în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de întreținere cu foștii socrii, în schimbul apartamentului. Mai am vreun drept dacă ar fi să facem partajul?

Am contract intretinere cu parinti sotiei acum un an am divortat socru a murit inainte cu doi de a divorta eu am plecat pe chirie oare mai am vreun drept daca ar fi sa fac partaj si ce drepuri am
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Cam dificil cu partajul in cazul contractului de intretinere.
Contractul de intretinere, presupune ca trebuie sa acordati intretinere persoanei respective.
Deci, partajarea acestui contract se face cu aceasta obligatie din partea dvs.
Banuiesc, ca dupa ce ati divortat si ati plecat cu chirie nu va mai interesat intretinerea fostei soacre!!!
Deci sansele sa obtineti ceva din acest partaj sunt minime, daca nu puteti dovedi ca v-ati indeplinit in continuare obligatiile de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj - evitare vanzare locuinta danyghost danyghost Buna. Am si eu o nelamurire care chiar azi seara sa ivit. Eu cu sotia mea stam cu tatal sotiei mele. Nevasta socrului a plecat in nenumerate randuri de la el ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cu fosti socri un contract de întreținere facut ... Paul.a Paul.a Buna ziua am cu fosti socri un contract de întreținere facut in 2010 Socrul meu a murit în 2014 iar în 2016 am divorțat si a rămas fosta sa grijeasca de ... (vezi toată discuția)
Divort/partaj/tutela CarlaSantos CarlaSantos Buna ziua, situatia mea e mai complicata. Suntem casatoriti din 2009, avem 2 copii de 2 si 3 ani. De 4 ani sotul nu are serviciu. Eu da, am un serviciu stabil. ... (vezi toată discuția)