Buna dimineata ! Dupa o activitate de 1 an si 2 luni, de pe data de 20.03,2018, mi.am dat demisia de la actualul loc de munca primind o oferta mult mai buna de la un alt angajator care doreste sa incepem colaborarea de la 1.04.2018.
Nu pot sta in preaviz toate cele 20zile lucratoare , iar noul angajator doreste neaparat sa incep activitatea de la inceputul lunii aprilie.
Cum sa procedez in situatia de fata ?
Stiu ca am nevoie si de revisal ca sa.l duc la noul angajator si e clar ca nu.l pot obtine decat dupa data de 20.04, cand cei de la compania actuala de la care mi.am dat demisia vor sa incheiem preavizul .
Acum sunt in negocieri cu ei dar sub nici o forma nu vor sa incetez colaborarea pe data de 30.03, cum imi doresc.
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Multumesc foarte mult pentru raspuns !
Bună dimineața și scuza-ți intervenția dar, conform codului munci, nu poate avea două C.I.M. în același timp dacă nu se poate înțelege cu actualul angajator ?
Scuzați exprimarea, alta era nelămurirea... Dacă doamna de mai sus nu se înțelege cu angajatorul în legătură cu perioada de preaviz și noul angajator vrea sa încheie CIM-ul la data de 1, ca în cazul de mai sus...Doamna poate încheia acest CIM chiar dacă nu ia expirat perioada de preaviz de la actualul loc de muncă, nu?
Ma refer la faptul ca legislația, Codul muncii îți permite să ai mai multe CIM-uri.
Demisie
bodo gabriella
doresc sa ma interesez in noul cod al muncii cu ce articol se poate desface contractul de munca la zi cu acordul partilor?? cineva doreste sa plece sa lucreze ... (vezi toată discuția)