avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz

Buna dimineata ! Dupa o activitate de 1 an si 2 luni, de pe data de 20.03,2018, mi.am dat demisia de la actualul loc de munca primind o oferta mult mai buna de la un alt angajator care doreste sa incepem colaborarea de la 1.04.2018.
Nu pot sta in preaviz toate cele 20zile lucratoare , iar noul angajator doreste neaparat sa incep activitatea de la inceputul lunii aprilie.
Cum sa procedez in situatia de fata ?
Stiu ca am nevoie si de revisal ca sa.l duc la noul angajator si e clar ca nu.l pot obtine decat dupa data de 20.04, cand cei de la compania actuala de la care mi.am dat demisia vor sa incheiem preavizul .
Acum sunt in negocieri cu ei dar sub nici o forma nu vor sa incetez colaborarea pe data de 30.03, cum imi doresc.
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Multumesc foarte mult pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:35, 27 Martie 2018
Am înțeles și mulțumesc mult pentru informație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim in perioada de proba AlexandraLevi AlexandraLevi Buna, sunt angajata de o luna si jumatate la o societate pe perioada determinata de 1 an. S-a ivit oportunitatea de a colabora cu alta societate (conditii mai ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul ccc EmiliaIoana EmiliaIoana Buna ziua. Sunt in concediu de crestere al copilului pana in octombrie 2015 (am optat pentru 2 ani). Mi-am gasit alt loc de munca si as dori sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Demisie bodo gabriella bodo gabriella doresc sa ma interesez in noul cod al muncii cu ce articol se poate desface contractul de munca la zi cu acordul partilor?? cineva doreste sa plece sa lucreze ... (vezi toată discuția)