avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil tata

Buna, in curand trebuie sa nasc, si dupa cele 42 de zile postnatal sotul o sa iasa la concediu de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani. Cu cat timp inainte trebuie sa instiinteze angajatorul de aceasta cerere, el fiind bugetar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 27 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se poate si cu o zi inainte de a termina dvs concediu postnatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa intru in concediu crestere copil, eu tatal ? leoo leoo Buna ziua! Sunt angajat la o Asociatie de 3 ani si as vrea sa intru in Concediu crestere copil de 1 an cu 85% din salariu. Mi s-a nascut copilul pe data de ... (vezi toată discuția)
Cele 126 de zile de pre și postnatal sunt obligatorii? sau se pot lua doar o parte din ele? cosmina1591 cosmina1591 La finalul lunii august am ieșit din concediul de creștere al copilului iar acum sunt însărcinată cu al doilea copil. Între timp mi-am reînceput ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mocanuaurelia mocanuaurelia Buna ziua! Sunt in concediu crestere copil pana pe 6 decembrie.Acum sunt insarcinata si trebuie sa nasc la inceputul lunii decembrie.Daca nasc dupa 6 ... (vezi toată discuția)