avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot să fac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot să fac?

Sânt nepoata de văr primar a mătușii mele care a decedat în 2016,și pe care eu am întreținut o și înmormântat o.Nu am un testament pt.locurile de veci.In mai 2019 expira termenul de 7 ani și trebuie să plătesc.As vrea să știu ce trebuie să fac că să pot platii in continuare pt.acele locuri de veci,pt vb că nu vreau că după 3 ani de la deces să i scoată rămășițele și să înmormânteze pe cineva străin.
Cel mai recent răspuns: Ielca , utilizator 18:03, 27 Martie 2018
Mergeti la Administratia cimitirelir si incercati sa reconcesionati locul pe numele dvs. Daca matusa nu mai are niciun mostenitor legal succesiunea va fi declarata vacanta iar locul de concesiune va reintra in adminisrrarea Administratiei Cimitirelor.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa concesiune loc de veci morenamaria morenamaria buna seara.va rog ajutati-ma incotro sa ma indrept si de ce acte am nevoie in situatia urmatoare: in Cluj-Napoca (de unde am plecat ) exista in Cimitirul ... (vezi toată discuția)
Reconcesionarea locului de veci cfinica cfinica Buna Dimineata, Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat... Am 3 locuri de veci la un cimitir din apropierea Capitalei,cumparate cu mai multi ani in urma,cu ... (vezi toată discuția)
Cadastru loc de veci stroeromina2005 stroeromina2005 Buna ziua.As dori sa stiu daca trebuie facut cadastru la locul de veci ,sau se poate face in momentul in care se vrea a fi vandut? (vezi toată discuția)