Si atunci de ce nu va puteti folosi de actul de donatie daca a fost deja inregistrat? Puteti cere notarului inapoi actele pe care le-ati depus, si apoi folositi actul de donatie care sa dovedeasca titlul dvs de proprietate asupra imobilului. Oricum vanzarea este nula avand in vedere ca vanzatorii nu mai detineau titlul la data aceea, deja donasera bunul.
Prima data s-a incheiat actul de donatie intre mine si parintii mei, dupa un an cand am achitat pretul imobilului catre parintii mei iar acestia catre stat s-a incheiat contractul de vanzare cumparare.
Din cauza faptului ca mama mea a fost recasatorita m-am gandit ca este mai sigur sa fac un contract de vanzare cumparare, nestiind daca cel de-al doilea sot mai are rude in viata.
Nu se poate intabula deoarece la la dosarul pentru intabulare am depus contractul de vanzare cumparare iar la Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara se constata transcrise ambele contracte.
Intabulare
teoyorga
Care sunt pasii de urmat pentru intabularea unui apartament, la bloc, cumparat de la ICRAL in anul 1993( cadastrul este facut) ?
Multumesc anticipat (vezi toată discuția)