avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de donatie/vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de donatie/vanzare-cumparare

Buna ziua,
Contract de donatie si contract de vanzare/cumparare pe acelasi imobil, nu se poate face intabulare. Va rog asistenta juridica!
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
Alexandrescudan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrescudan , utilizator 14:31, 28 Martie 2018
Daca spuneati lucrul acesta din primul mesaj, se rezolva mult mai repede si nu mai erau necesare atatea postari succesive.
Va trebui sa cereti instantei sa constate nulitatea absoluta a actului de vanzare cumparare si transferul titlului prin actul de donatie, atasand ambele acte si tot ce mai aveti si ar putea fi necesar.
Cu acea decizie se pot face rectificari in toate registrele oficiale (nu am intrebat cum aveti rolul fiscal)
Dupa decesul parintilor dvs, donatia nu mai poate fi atacata decat de potentiali alti copii ai oricaruia dintre ei care s-au nascut dupa data donatiei dar inainte de octombrie 2011
Va multumesc pentru amabilitate si rabdare. Imi cer scuze ca nu am avut toate datele spetei, multe le-am intuit sau le-am discutat rapid prin telefon. Speta mai sus mentionata il vizeaza pe tatal meu si prin urmare am postat in numele lui.

Cu consideratie,
Dan Alexandrescu
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2018
Alexandrescudan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut acte apartament Codrin83 Codrin83 Buna ziua,parintii mei au pierdut toate actele de la apartament cand s-au mutat si nu mai detin nici macar o copie a acestora.Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)
Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)
Intabulare teoyorga teoyorga Care sunt pasii de urmat pentru intabularea unui apartament, la bloc, cumparat de la ICRAL in anul 1993( cadastrul este facut) ? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)