avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare agentie de pariuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare agentie de pariuri

Buna seara. Am fost angajata a unei agentii de pariuri sportive, iar in urma cu cateva zile mi-am insusit (am jucat) bilete in nume propriu din caseria agentiei. In urma acestui lucru am fost descoperita pe camera de luat vederi si trebuie sa platesc suma de 4050 lei (suma totala a biletelor plasate) . Ei spun ca urmeaza sa faca plangere la politie si sa ma trimita in instanta.Eu acum nu am cum sa dau de vreun reprezentant. Intai o sa ma cheme la politie sa mediem problema pe cale amiabila sau este posibil sa ma cheme direct in instanta?
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
Bennett167, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:14, 27 Martie 2018
Daca a fost depusa plangere penala impotriva dvs, se vor face intai cercetari si in final se va dispune o solutie.
O sa fiti citat la organul de up.
Va multumesc pentru raspuns , dar se vor mai face cercetari in conditiile in care mi-am recunoscut fapta si am semnat un simplu formular cu suma pariata si nota explicativa ?
Din moment ce fapta constituie infractiune veti fi chemata la audiere si veti fi pusa sub acuzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzat de inselaciune? DavidAndrei_ DavidAndrei_ Acum cateva zile m-am jucat la o casa de pariuri, nu are relevanta numele. Am avut 7000 ron la mine care de altfel i.am si pierdut in vreo 2h. Dar in acele 2h ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu pot plati suma de 40000 lei o sa fac inchisoare? angella23 angella23 Am o problema am lucrat la o casa de pariuri si am pariat o suma de 40000 de lei.dar nu am atins nici un ban din seif doar fictiv pe calculator .Mi sa spus ca ... (vezi toată discuția)
Plangere site pariuri sportive bobeicaalin bobeicaalin Buna ziua, Am folosit un site de pariuri sportive si am fost pacalit de acestia in repetate randuri,insa pana acum cand am facut sesizare s-a rezolvat ... (vezi toată discuția)