avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda ANAF pt intarziere depunere declaratie fiscla
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda ANAF pt intarziere depunere declaratie fiscla

Am primit o amenda pt nedepunere in termen a unei declarații fiscale.
Am contestat amenda la judecătorie in termenul legal conform ultimei Legi a preventiei.
Am comunicat ANAF ca am contestat amenda si am anexat copie după plângere si numărul dosarului din instanta.
Întrebare:
Pe perioada judecării pana la emiterea hotărârii definitive amenda poate fi urmărită si executata silit?
Mulțumesc mult.
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
loghinc, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:37, 6 Aprilie 2018
Vai, vai,
Nimeni nu se ostenește sa dea o părere nu mai zic de un răspuns legal.
Oricum va doresc SĂRBĂTORI PASCALE FERICITE!
Detaliile oferite de dvs sunt insuficiente. Trebuie vazut procesul verbal si temeiul pentru care s-a aplicat amenda, concret cu articole de lege, pentru a putea aprecia daca plangerea suspenda executarea, in conditiile in care nu stim daca dvs ati cerut suspendarea executarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita contraventie smeagull smeagull Buna ziua, Sunt consilier juridic la primul abuz al primariei asupra s.c. la care lucrez, si am nevoie de putin ajutor: Starea de fapt: Politia comunitara a ... (vezi toată discuția)
Suspendare la executare, contestatie la executare vulpoi vulpoi Buna ziua ! societatea impotriva careia am cistigat drepturile salariale la instant de fond si impotriva careia am inceput demersurile pt executarea silita la ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare horni horni Am primit de la executorul judecatoresc, somatie si proces verbal de calcul al cheltuielilor si am formulat contestatie la executare in termen legal. Somatia ... (vezi toată discuția)