avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort/ partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort/ partaj

Buna ziua pe perioada divortului si ulterior a partajului investiiile in apartament pentru reparatii curente cum se impart in cazul in care unul dintre soti nu doreste sa contribuie financiar ce se poate face? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:10, 27 Martie 2018
Buna seara,
Cel care efectueaza acele reparatii sa pastreze bonurile si TOATE inscrisurile care dovedesc faptul ca el a investit si sa le puna la dispozutia atat a instantei cat si a expertului care va evakua bunul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort pe cale amiabila kilip kilip Buna seara, Am o mare problema:am hotarat de comun acord cu sotul meu sa divortam.Momentan locuim intr-un apartament, care este achizitionat in timpul ... (vezi toată discuția)
Se face partaj, în caz de divorț, dacă doar unul dintre soți este pe contractul casei? Și cum se procedează când au un copil? Cris-tinaaa Cris-tinaaa Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat: in cazul unui divort, daca este trecut doar soțul pe contractul casei si data intocmirii contractului este ... (vezi toată discuția)
Spatiu locativ ysis81 ysis81 La divort apartamentul ramane sotiei in folosinta pana la impartirea bunurilor comune, urmeaza partajul care dureaza 6 ani, cu 6 luni de finalul partajului ... (vezi toată discuția)