avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție vs luna tatălui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție vs luna tatălui

Copilul va implini 2 ani in 01.09.2018. Soțul nu dorește sa beneficieze de luna tatălui. In cazul in care doresc sa renunț la stimulent, care ar fi data maxima de revenire la munca? Pana când pot lua indemnizația? Menționez ca firma unde lucrez nu accept concediu fără plata. Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 28 Martie 2018
Daca nu doriti sa beneficiati de stimulent , atunci revenirea la munca trebuie sa se faca la data de 02.08.2018.

Pana data de 01.08.2018, inclusiv veti primi indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea indemnizatiei de crestere a copilului amimihal amimihal buna am urmatoarea nelamurire am nascut in 23.03.2014 sunt PFA ,si am fost in concediu de maternitate pana in 06.06.2014 indemnizatia de crestere a copilui ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea tatalui de a sta in concediu de crestere copil olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Am citit legea care prevede obligativitatea tatalui de a sta in concediul de crestere copil timp de o luna si nu am inteles mare lucru. Ce se ... (vezi toată discuția)
Ultima luna din ccc Eva1985 Eva1985 Buna ziua, sunt in CCC in momentul de fata. M-ar interesa, daca eu trebuie sa ma intorc la lucru cand copilul face 1 an si 11 luni si in cazul in care sotul nu ... (vezi toată discuția)