avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat

Buna ziua. Pun aceasta intrebare ca nu stiu ce sa fac. Am in plan sa dau asociatia de locatari in judecata pentru neimplicarea in reparatia terasei blocului (problema este de aproximati 5ani de zile).As vrea sa stiu si eu cam cat ma costa onorariul avocat pentru aceasta problema. Nu as vrea sa imi pun vecini in cap ca le pun niste costuri in plus cu onorariul de avocat
Ca sa aflati in concret luati legatura cu un avocat, ii prezentati problema dvs si o sa aflati onorariul.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ca sa aflati in concret luati legatura cu un avocat, ii prezentati problema dvs si o sa aflati onorariul.
Dumneavoastra cat ati cere sa reprezentati cauza

Personal nu sunt interesat sa preiau acest dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari magnifiq magnifiq Buna seara! Am si eu o problema: Stau la ultimul etaj si din cauza terasei se infiltreaza apa in casa.Domnul administrator o sa faca sedinta cu locatarii sa ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis de bloc stelian_1981 stelian_1981 Buna.Sant recent proprietarul unui apartament la etajul 4 din 4 ,am inceput sa renovez apartamentul si am observat ca trebuie reparat si acoperisul ....am luat ... (vezi toată discuția)
Izolatie etaj 4 elena milos elena milos Socrii mei s-au mutat de ceva timp la un alt bloc dar la etajul 4.Cand s-au mutat nimeni nu a vrut sa contribuie la izolarea acoperisului,drept pentru ... (vezi toată discuția)