avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrare in legalitate acte constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrare in legalitate acte constructie

Buna ziua, am cumparat un teren pe care era amplasat o casa cu anexe. Pe contractul de Vanzare-Cumarare incheiat in 2001 este specificat: - Imobilul vandut ramane in indiviziune cu cota 9/24 pentru partile x,y,z. Asta inseamna ca eu am cumparat terenul intreg + 15/24 din imobil. In 2006 am construit fara autorizatie o casa pe acest teren. Imobilul sub indiviziune s-a daramat din cauze naturale. Ce trebuie sa fac pentru a intra in legalitate cu toate actele inclusiv autorizatie de constructie pentru noua casa? In acest moment detin intabulare pe TEREN.
Formulati o actiune in instanta pentru accesiune in contradictoriu cu coindivizarii. .Mergeti la un cabinet de avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren vandut de doua ori remos remos As avea nevoie de un sfat pentru urmatoarea situatie: Persoana X a vandut persoanei y o anumita suprafata dintr-un teren mai mare, pe baza unui act de mana in ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune alemeraa alemeraa Buna seara In anul 1968 bunicul meu impreuna cu o alta ruda au cumparat impreuna un teren si o casa avand fiecare o cota de 1/2. Dupa decesul bunicilor s-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune,sistarea starii de indiviziune sz_ada sz_ada speta se prezinta in felul urmator: x si y, sot si sotie cumpara acum aprox 50 de ani un teren. construiesc impreuna o casa, la care detin autorizatie de ... (vezi toată discuția)