avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tabără copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tabără copil

Bună ziua,
Sunt în situaţia de a însoţi copilul într-o tabără de 4 - 5 zile, organizată de şcoală, unde pot participa şi părinţii ca însoţitor, ajutor pentru cadrele didactice.
În condiţiile existenţei autorităţii părinteşti comune, trebuie să informez tatăl copilului despre participarea la tabără, aceasta nefiind în timpul programului său de vizită? Menţionez că şi eu voi fi acolo, în grupul adulţilor.
Mulţumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2018
Martonze, utilizator
Nu este prima oara cand doamns ps indeamna la nerespectarea si hotararilor judecatorestI. Partea mai putin amuzanta (desi ne hahaim toata ziua bunaziua) este ca de la indemn unii au trecut la fapte. Si e tot vina nenorocitului de tata ce nu-si vede copilul de ani de zile ca a indraznit sa sesizeze nerespectarea legii si hotararilor judecatoresti.
si nu, nu se numeste TATA, se numeste caine latrator, nu ati citit? va dati seama daca pe forum il numeste asa, cum o vorbi de tata de fata cu copilul.
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2018
againstPAS, utilizator
Si e tot vina nenorocitului de tata ce nu-si vede copilul de ani de zile ca a indraznit sa sesizeze nerespectarea legii si hotararilor judecatoresti.

Nu ati inteles nimic domnule AgainstPas.
E vina tatalui pentru ca nu a reusit sa castige bunavointa mamei de a-l lasa sa-si vada cand vrea ea si in conditiile stabilite de ea copilul.
Trist este ca pe acest forum chiar sunt atatea mamici care au probleme reale cu fostii parteneri, ai caror copii refuza intemeiat programul de vizita sau altele care se roaga de fostul macar sa isi sune copilul daca la program nu a mai venit de cateva luni.
Si de multe ori sentintele in cazul lor sunt strambe pentru ca instantele s-au saturat de parintii care striga "lupul" in mod mincinos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Agpas, iar cititi fara sa pricepeti. Am citat tocmai textul de lege privind autoritatea parinteasca comuna. Nici vorba despre vreo instigare cand citezi chiar legea.
V-am numit eu "caine latrator" vreodata? Sunteti insetat de victimizare stimate agpas. Eu zic sa incercati si o biciuire, drept dovada a urmelor penitentei dvs.
Putina seriozitate, chiar si putina, v-ar fi mult mai de folos.
Apreciez insa perfecta functionalitate a tandemului. Banuiesc ca exista si programari comune la manechiura., asa ca fetele. hahaha
proastasatului, utilizator
cata hahaiala doamna ps, la cat insistati sa pareti bine dispusa si relaxata imi e teama sa nu fie invers. Am zis eu ca m-ati numit pe mine? nu nu, am sustinut si sustin insa ca pe acest forum ati numit tatii maidanezi si caini care latra la usile mamicilor. Auziti cand nu mai aveti alte argumente incepeti cu ironia la adresa userilor cu manichiura si bautul cafelei? am uitat laitmotivul argumentelor:"hahahha"
againstPAS, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vreau să intru în veşnica polemică cu dvs., am înţeles ce am de făcut
Iar apoi va plangeti ca nu exista cunoastere intre cei doi in masura in care tocmai in momentul acesta o impiedicati pentru ca legea nu explica ca pentru oamenii cu retard indatoririle fiecarui parinte.

Aşa susţin toţi luptătorii "până la capăt cu bolnavele" , războiul se termină când minorul împlineşte 18 ani şi luptătorii rămân fără obiectul muncii. Oricum, eu nu mi-am permis să calific pe nimeni cu retard şi nici nu aş încerca să-l calific aşa pe tatăl copilului meu, chiar dacă ar fi cazul, ceea ce nu e, fiindcă i-aş diminua stima de sine, din moment ce e jumătate din tatăl său şi el ştie asta.
Probabil toţi cei 10 părinţi care mergem suntem bolnavi, alienatori, retardaţi, care nu cunoaştem interesul copiilor.
Cu asta am încheiat discuţia.
Martonze, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot lăsa copilul în tabără dacă tatăl nu este de acord? roxanaameliaioana roxanaameliaioana Bună ziua sunt despărțită de tatăl copiilor, acesta momentan nu are drept de vizita dar ii interzice copilului sa meargă în excursie și tabara,susține ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort e necesara in actele copilului la scoala? Anom Anom Buna ziua, Baietelul meu, provenit dintr-o casnicie anterioara care s-a terminat acum 4 ani e acum inscris in clasa pregatitoare la o scoala de stat. Am ... (vezi toată discuția)