avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tabără copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tabără copil

Bună ziua,
Sunt în situaţia de a însoţi copilul într-o tabără de 4 - 5 zile, organizată de şcoală, unde pot participa şi părinţii ca însoţitor, ajutor pentru cadrele didactice.
În condiţiile existenţei autorităţii părinteşti comune, trebuie să informez tatăl copilului despre participarea la tabără, aceasta nefiind în timpul programului său de vizită? Menţionez că şi eu voi fi acolo, în grupul adulţilor.
Mulţumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2018
Martonze, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
războiul se termină când minorul împlineşte 18 ani şi luptătorii rămân fără obiectul muncii.

Gresit! mai devreme. Sa te ti atunci ce dificil va fi sa-si explice unii trezirea de dimineata cu ochii in tavan, zero task-uri, zero job, zero profesie, in vreme ce oamenii din jur au o viata, cu toate bunele si relele ei.
Probabil se vor angaja consultanti. Exista un precedent, poate mai multe chiar, din ce stiu eu. Copiii au ajuns la majorat, nu se mai pot face nici cereri, nici plangeri, asa ca n-a mai ramas decat "consultanta si asistenta" pentru mai tinerii "luptatori".
"Retard" pare a fi un cuvant acceptat, dubla masura fiind atot prezenta.
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2018
proastasatului, utilizator
Cineva nu intelege ca unii chiar nu sunt in razboi si nu prea mai au mize. Viata nu se rezuma (si asta credeti-ma ca v-o spun din perspectiva unei persoane cu job solicitant, zeci de taskuri, profesie, cariera) la job si la profesie. Continuati sa ganditi in numele si pentru copilul dvs. Cred ca si cand este adult veti face la fel. Copilul nu are neaparat nevoie de un tata cu un super job si cu o carte de vizita impresionanta - de asta aveti nevoie dvs, ci de prezenta si dragostea tatalui. Ce trist ca la varsta dvs traiti pentru aparente si ignorati substanta.
Consider ca s-a deturnat discutia la acest topic.
Sunt convins ca din discutia noastra un parinte, mama, tata, rezident sau nerezident va trage concluziile de rigoare.
Este credinta mea cum ca un parinte care pune copilul pe primul loc va avea un comportament decent, transparent si deschis colaborarii.
Pentru altceva se vor gasi mereu motive si explicatii.
Va doresc tuturor week-end frumos alaturi de cei dragi.
asemenea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lăsa copilul în tabără dacă tatăl nu este de acord? roxanaameliaioana roxanaameliaioana Bună ziua sunt despărțită de tatăl copiilor, acesta momentan nu are drept de vizita dar ii interzice copilului sa meargă în excursie și tabara,susține ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort e necesara in actele copilului la scoala? Anom Anom Buna ziua, Baietelul meu, provenit dintr-o casnicie anterioara care s-a terminat acum 4 ani e acum inscris in clasa pregatitoare la o scoala de stat. Am ... (vezi toată discuția)