avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu

Buna ziua ! Mi-am încetat contractul de munca la vechea firma de 15 noiembrie 2017 ,pe data de 17 m-am angajat la actuala firma unde lucrez ! Întrebarea este ..dăunează cele 2 zile la concediul de creștere a copilului ? Specific că sunt însărcinată în 5 săptămâni!Va mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2018
Ana maria1989, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 28 Martie 2018
Nu va dauneaza cele 2 zile de intrerupere la acordarea CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil marchadora marchadora am nascut in data de 7 octombrie 2014 si am fost in concediu de crestere copil pana in data de 17 noiembrie,dupa care m-am intors la serviciu.In data de 3 ... (vezi toată discuția)
Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)
Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)